duminică, 28 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 7 PROMO


Va invit sa urmariti promo-ul Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 7 !
Acest episod va lua o intorsatura total ciudata. Se pare ca Vlad este decis sa se desparta de Anca, iar Andrei o va parasi pe Ioana si intreaga trupa LaLa Band deoarece a fost acceptat la o facultate de afara. Este un episod de urmarit, sa speram ca totul o sa se termine cu bine.

Voi ce parere aveti despre cele intamplate in promo-ul de mai jos? Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 7 intreg va aparea dupa difuzarea acestuia de la TV. O zi minunata !

marți, 23 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 6

Dupa cum am promis, am uploadat si cel de-al 6-lea episod din Pariu cu Viata Sezonul 3. Urmareste aventurile prin care personajele tale favorite din acest serial trec de la episod la episod.
Astept parerile voastre despre acest episod in sectiunea de comentarii.
Va rugam sa fiti alaturi de noi si pe FaceBook ! Aveti butonul de like in dreapta !

Partea 1:

Partea 2:

duminică, 21 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 6 PROMO

Urmareste Promo-ul episodului 6 din Pariu cu Viata Sezonul 3 chiar aici. Episodul intreg va fi uploadat dupa difuzarea acestuia de la TV. Va rog sa ne sustineti si sa ne acordati un like pe pagina noastra de FaceBook.

O zi minunata !


  

marți, 16 octombrie 2012

Pariu cu Viata in online

Pariu cu Viata a fost inca de la bun inceput un serial ce era de urmarit, acest serial s-a inscris rapid in seria celor mai bune musical-urilor care chiar prind la public. Acest serial a reusit sa ridice si o trupa care au ca membri principalele personaje din acest serial.

Cu foarte multe anunturi gratuite sau nu serialul Pariu cu Viata a avut o ascensiune frumoasa si pe partea de online. Fanii acestui serial au pus bazele mai multor site-uri si pagini in care fanii pot socializare intre ei si-si pot impartasi ideile si pot vorbi despre serialul sau personajele lor favorite.

Intr-un timp foarte scurt Pariu cu Viata a devenit si un brand destul de bun si oamenii de afaceri au stiut sa profite de acest lucru. Sunt foarte multe obiecte si articole de vanzare cu marca acestui serial. Sunt si cateva magazine online de unde se pot achizitiona diferite obiecte legate de acest serial.

Apropo de magazine online, cu putin timp in urma a fost deschis un nou magazin online numit tocmeli.ro.

Acum va rog si eu frumos sa va spuneti parerea despre magazinele online, dar si despre modul in care serialul Pariu cu Viata s-a ridicat in online in cel mai scurt timp.

Atat pentru astazi, sa aveti o zi minunata !

luni, 15 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 5

Dupa cum am promis, am revenit cu un articol in care am uploadat cel de-al 5-lea episodul din Pariu cu Viata Sezonul 3. Daca intampinati probleme va rog frumos sa le scrieti in sectiunea de comentarii, iar ele vor fi reparate in cel mai scurt timp de la sesizare.

Urmareste Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 5 !



duminică, 14 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 5 PROMO



Am gasit pentru voi noi imagini cu Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 5. Am urmarit si eu videoclipul de mai jos si abia astept sa vad episodul urmator, pare a fi interesant si foarte amuzant. Cu totii abia asteptam sa vedem prin ce vor mai trece personajele noastre preferate din Pariu cu Viata.
Baietii din LaLa Band s-au hotarat sa o salveze pe Ioana si cred ca o sa le reuseasca.

Ramaneti alaturi, imediat dupa difuzarea episodului la TV il voi uploada si pe acest blog, special pentru voi.
Like paginii de Facebook - acolo gasiti mai multe informatii si mai multe imagini, acolo putem colabora mai repede si putem sa ne spunem parerile despre Pariu cu Viata !

joi, 4 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 4 PROMO

In Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 4 vor continua sirul povestilor pentru toti tinerii. Ioana intampina niste probleme destul de serioase cu un clan interlop care vrea sa o ucida. Reuseste Ioana sa treaca si peste aceasta proba? Cum va fi Andrei dupa aflarea acestor vesti?

Dupa cum toti am observat Pariu cu Viata Sezonul 3 a inceput foarte brusc, problemele curg lant. Urmariti promo-ul Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 4 pentru a vedea cateva imagini din episodul urmator.

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 4 va fi incarcat pe acest blog imediat dupa difuzarea la TV. Ramaneti alaturi, o zi minunata !

marți, 2 octombrie 2012

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 3

Pariu cu Viata Sezonul 3 Episodul 3 Online Gratis
Va rog sa scuzati intarzierea, episodul trebuia sa apara imediat dupa difuzarea la TV, dar din motive strict personale nu am mai reusit sa-mi duc promisiunea la bun sfarsit.
Mai bine mai tarziu decat niciodata ! 
Vizionare Placuta tuturor !